Det finnes skadelige programmer som er så vanskelige å oppdage og bli kvitt at selv et antivirusprogram må gi tapt. Derfor har Symantec utviklet det lille gratisprogrammet Norton Power Eraser som søker spesifikt etter slik programvare. I motsetning til en full virusskanning foretar ikke Norton Power Eraser et fullt søk av filene dine. Det er altså ingen erstatning for et vanlig antivirusprogram.

Derimot starter Power Eraser maskinen på nytt og undersøker oppstartsprosessen grundig, slik at det kan oppdage trusler som vanlige sikkerhetsprogrammer ikke finner. Power Eraser er skreddersydd for å fjerne Root Kits. Root Kits er en bakdør til pc-en som kan gi hackere tilgang til å gjøre stort sett hva de vil på maskinen din. Power Eraser viser en liste over skadelige programmer som det finner på maskinen. Deretter kan du fjerne alle med et enkelt klikk.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.