I forrige nummer av Komputer for alle presenterte vi vårt nye samarbeid med firmaet Onlime, som tilbyr alle leserne av bladet 100 GB gratis plass til sikkerhetskopier på nettet. Du finner artikkelen i Fordelssonen, der vi også viser hvordan du kommer godt i gang med Onlimes pc-program.

Onlime tilbyr imidlertid også en smart app til telefonen og nettbrettet – både til iOS og Android – og med den kan du sørge for at også bilder og videoer på slike enheter blir sikkerhetskopiert. Med Onlimes app trenger du altså ikke lenger bekymre deg for å miste de viktige minnene du har på telefonen.

De kopieres automatisk i sikkerhet på Onlimes servere så snart du f.eks. tar et nytt bilde. Appen kan også hjelpe deg med å slette bilder som allerede er kopiert over til Onlimes servere. På den måten kan du frigjøre mye plass på mobiltelefonen og nettbrettet.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.