Som abonnent på Komputer for alle kan du nå eksklusivt få tilgang til 100 GB kostnadsfri backup-plass på nettet i to år hos det danske selskapet Onlime.

Tilbudet gjelder til 31. desember 2022.

Når du har registrert deg ved å klikke på Få 100 GB gratis plass, kan du installere Onlimes program på pc-en og som app på telefonen eller nettbrettet med Android eller iOS.

OBS: Tilbudet fungerer KUN hvis du bruker knappen her fra Fordelssonen, da tilbudet er forbeholdt Komputer for alles lesere.

Med programmet og appen installert synkroniseres bilder og valgte mapper på pc-en automatisk til Onlimes sikre backup-servere slik at du aldri mer risikerer å miste data.

På telefonen har appen en smart funksjon som gjør det enkelt å fjerne bilder som allerede ligger trygt på Onlimes servere, fra telefonens lagringsplass. Dermed kan du med et enkelt trykk på skjermen frigjøre en hel del gigabyte plass på telefonen.

Her ligger dataene dine

Filene lagres trygt på servere i Stavanger, slik at du slipper å stole på amerikanske konglomerater. Samtidig har Onlime en personvernpolicy som innebærer at selskapet aldri vil høste eller videreselge personopplysninger, slik du risikerer med amerikanske backup-selskaper.

Onlimes datasenter er hugget hundre meter inn i en fjellside i Norge, og senteret er kun tilgjengelig via båt. Tidligere var stedet et NATO-våpenlager, men brukes altså nå til å oppbevare sikkerhetskopier for Onlimes kunder.

Onlimes datacenter er hugget ind i et bjerg i Norge og var tidligere en base for forsvarssamarbejdet NATO.

Onlimes datacenter er hugget ind i et bjerg i Norge og var tidligere en base for forsvarssamarbejdet NATO.

Program på norsk

Onlimes program og app er naturligvis på norsk, og selskapet har også en kundeservice som du kan kontakte hvis du har spørsmål om tjenesten.

Du kan kontakte Onlimes kundeservice på denne e-postadressen: [email protected]

Besøk Onlimes datasenter i den norske fjellheimen.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.