Med programmet LastPass trenger du bare å huske et passord. Programmet husker alle passord du til daglig bruker på nettet. Alt du behøver å huske er passordet til LastPass-kontoen. Slik glemmer du aldri passordet til altinn.no eller nettbanken, og sikkerheten er ivaretatt.

Når alt du behøver å huske er passordet til LastPass, kan du bruke sikrere passord med tall, tegn, samt store og små bokstaver, uten at du behøver å memorere dem. Unike passord sørger for at eventuelle hackere bare får tilgang til den tjenesten han finner passordet til.

Men hva his tyven får tilgang til LastPass-kontoen? Det er et betimelig spørsmål, men det skjer bare hvis du bruker et veldig enkelt passord eller er slepphendt med sikkerheten. LastPass krypterer nemlig passordene dine, slik at de er sikret av en kraftig lås. 

Programmet er utrolig brukervennlig. Det tar bare noen minutter å gjøre seg kjent med funksjonene, og etter at du har registrert alle passordene til tjenestene dine, kan du trygt la dem gå i glemmeboken – alt du trenger å huske er passordet til LastPass.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.