VLC spiller av stort sett alle videoformater uten noen problemer, og den oversiktlige brukerflaten gjør programmet lett å bruke.

Under overflaten i VLC Media Player finner du en rekke smarte verktøy. Blant annet kan du konvertere fra ett videoformat til et annet, og du kan skreddersy brukerflaten slik at den passer til nettopp dine behov. Lagrer du undertekster sammen med videofilen og bruker samme navn på begge filer, vil programmet selv registrere underteksten til videoen.

Lydavspillingen funger glimrende, og hvis du har musikkfiler på pc-en, er det lett å lage spillelister. Faktisk har programmet en digital forsterker som kan bidra å gi lyden litt ekstra volum, men bruk funksjonen med omhu; det er lett å overstyre og forvrenge lyden.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.